vrijdag 30 april 2010

Reacties

De eerste reacties zijn binnengekomen naar aanleiding van deze weblog, leuk!

Dank je wel Gerard [via Twitter] voor het sturen van de links en het aanspreken van jouw netwerk. Als jouw tips iets opleveren hoor je dat zéker van mij terug!

Perry, dank je voor je bemoedigende woorden en evaluatie. Ik denk dat je gelijk hebt en dat werkgevers niet op déze manier naar werknemers zoeken, maar ik kan ze wel via deze [niet zo gangbare] wijze op mijzelf en mijn kunnen [en willen] attenderen! Je weet niet hoe een koe een haas vangt, zeg maar ;-)

Ronald [via Flickr|Twitter] dank voor de evaluatie en bereidheid om mee te denken. Wil graag van jouw expertise aangaande Blogger gebruik maken; we spreken een keer af!

Stewart, dank voor het doorsturen van de vacature bij de VU in Amsterdam. Ga er serieus naar kijken! Je hoort uiteraard of het iets geworden is.

2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat dit misschien iets kan zijn voor je? http://www.all4jobs-arbeidsbemiddeling.nl/vacatures/vacature_sap_consultant_nederland_234301_12.html

    Vooral dit stuk tekst matcht prima!

    "Er wordt als SAP consultant van je verwacht dat je in staat bent om - zowel zelfstandig als in teamverband - een senior rol te spelen bij de inplementatie van SAP binnen complexe bedrijfsomgevingen, daarbij gebruik makend van de laatste ontwikkelingen op SAP gebied.

    Daarnaast zul je als SAP consultant over voldoende bedrijfskennis dienen te beschikken om op pragmatische wijze te kunnen adviseren over automatisering van bedrijfsprocessen in relatie met het SAP systeem."

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je reactie en de link naar de vacature.

    BeantwoordenVerwijderen